2011-05-30
 23:00:00

questions

fick en läsarfråga som jag tänkte ta och svara på. det är då en massa olika saker som denna läsare vill att jag ska säga vad jag tycker om. så blir nog ett långinlägg, alltid lika kul! Ni kan görna skicka in en massa sånna hära så tar jag upp dom i bloggen så fort som möjligt och svarar på dom.vad jag tycker om ..

Mobbning.
Jag hatar mobbning. Förut kunde jag va ganska taskig mot folk och slänga ur mig många onödiga kommentarer om alla och allt. Men nu får jag verkligen damp på folk som säger och gör saker mot andra, sånna som kanske inte ser ut eller beter sig som alla andra. Visst kan ju inte säga att jag älskar dom, men tycker alla har rätt att vara som dom är. Jag fattar inte hur folk kan lägga energi på att va taskiga mot någon som antagligen redan har dåligt självförtroende, elr något annat problem. Hoppas alla så småningom växer ifrån sånt.

Fettma.
Vad ska jag säga om det?
Själv vet jag inte vad jag skulle ta mig till om jag blev fet. Bara jag blev mullig skulle jag få panik. Tycker synd om folk som är lite större. Men tycker dom ska va nöjda med sina kroppar endå. Dom är inte mindrevärda elr fulare på något sätt. Alla ser vi olika ut. Men när man ser folk som är väldigt väldigt överviktiga blir jag lite smått arg och ledsen. Arg för att dom har kunnat göra något åt det och ledsen att dom inte gjort det, antagligen bara gjort det värre.

Att dricka.
Alkohol är nått iprincip alla ungdommar provar på. Ganska onödigt när man är så unga, vi har ju tid på oss senare. Jag drack ganska mkt förut men slutade efter en riktig snefylla, rätt så smart. Men drack första gången på ett halvår i fredags och det va bara lite vin, några klunkar cider, korona och smirnoff. Tycker man inte behöver skynda på sånt att börja dricka. Visst det kan väll va kul någon gång då och då. Men man kan ha kul utan det oxå. Går oftast över styr. Men kmr antagligen "börja dricka igen" när jag är 17-18 år. Då man får drick och då ska det vara ordentligt inte ute i någon skog osv.

Rökning.
Hmm, ja. Det är riktigt dåligt och tycker inte man ska börja med sånt.
Själv har jag väl gjort det i några år men håller på att sluta. Det är lätt att bli beroende. Jag testade första gången i femman då jag umgicks med helt fel folk och för gamla för mig. Sedan började jag i början av 8an, pga grupptryck. Det är oftast så folk börjar för att kanske ens vän har börjat och man tycker det är tufft eller så. Jag började för min då bästa kompis gjorde det. Men nu är det dax att sätta ner foten. Min kondition är den värsta i världen och jag vill gärna leva mitt liv fult ut.

Falskhet.
Vet inte om jag riktigt förstår frågan.
Men om man tänker falskhet mellan vänner är det nog det fulaste som finns. Är man äkta vänner går man inte bakomryggen på den. Man är ärlig ist eller så är man inte vän med den. Hatar falska personer.
Om det är i ett förhållande är det lika fult. Visst kansek finns saker om vill undanhålla osv, men tycker man oftast ska försöka vara 100% ärlig mot varann.

Shopping.
Hoho.. Bästa!
Shoppa kan man göra när som helst. Om man är ledsen, arg, överlycklig. Att bara gå runt och prova massa, kolla vad som finns är underbart. Själv shoppar jag inte mer än nödvändig.. tyvärr. Så jag kostar över 5.000kr i månaden pga. min lilla häst. Vet att det låter sjukt, men är man intresserad av nått så är man. Jag har tillräckligt med saker endå.

Förhållanden och mina erfarenheter.
Att ha någon man verkligen gillar är det väl det gulligaste som finns.
Är ju alltid kul att ha någon man gillar att dela allt med. Själv har jag inte haft så speciellt långa förhållanden så har inga erfarenheter av det. Men vet inte vrf jag inte kunnat ha långa förhållanden. Kanske är det för jag inte gillade personerna riktigt så mkt, elr gav jag dom inte en ordentlig chans. Har bara haft svårt för det. Så mina erfarenheter är inte så speciella. Men har iaf hittat någon jag verkligen tycker om.

Otrohet.
Det är nog det fulaste som finns.
Om man är tsm med en kille/tjej som verkligen tycker om den är det det smutsigaste man kan göra. Om man ni vill hålla på med andra osv, vrf då vara tsm med någon annan och såra den på köpet? Det förstår jag inte riktigt. Sen om den man nu är tsm med och den är otrogen så kanske man inte får reda på det, det är ju oxå ganska äckligt. Men har inte så mkt kunskaper om det, men så tycker iaf jag om det.

Sex.
Haha, vet inte riktigt vad jag ska säga om det.
Är väl inget man ska skynda med. Man säger alltid att den första ska vara någon speciell, men det är fan skitsamma. Bara man vill och är med på det så, hah. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer om detta ämne. Tänker ju inte gå in på mina egna erfarenheter på denna. Men det är väl en kul grej antar jag. Normalt för ungdommar men endå har dom svårt att hålla sig för skratt på sexualkunskapen ... Jah ni, alla växer väl upp någon gång.

Hoppas du vill ta din tid att svara på dessa. Skulle vara mkt intressant att läsa om.
/
Tack själv att du tog dig tid att läsa min blogg och skicka dessa frågor.
Till er andra hoppas jag att ni fortsätter skicka in sådana saker.
En mkt rolig och intressant sak, för er läsare kan ja tycka.

2011-05-30
 22:15:00

ge mig till sommaren.


 

uuuurrrsnyggt!
glasögonen och bikinik är jag iaf säker på att jag ska ha. blir att gå och shoppa med mamma på fredag, även klänning till skolavslutningen och bhar i mängder, hah.  nej men skorna är iaf ursnygga dör över dom.
2011-05-30
 21:35:23

we run the world girls

idag var det fjortiskrig i skolan. alla kasta vatten osv, onödigt och bläta ner sig när man har skola. ingen lekstuga enligt mig, hah. men fett seg dag. efter skolan hade jag dressyrlektion. gick bra men har ont i benen. imoegon blire nog lite lugnare ridning. bara tis och ons kvar i skolan denna vecka. inte fel alls kan jag säga. endast 9 skoldagar kvar tills vi får sommarlov !!!! det är så sjukt otroligt härligt! vill bara bort från den här äckliga skolan. ska bli skönt att få en nystart.2011-05-28
 20:18:09

100% party

igår blev det först att föra ett tag hos sandra vi två bara, va faktiskt riktigt slappt och roligt. sedan efter det försökte vi ta oss till väster som då tog lite längre tid då vi missa bussen glömde saker och fick gå tbx osv sen han vi med en buss iaf. träffa några stockholmare som skulle till 100 oxå. sedan var vi hos ado en liten stund sedan knallade vi till folkets p. träffa massa skojjigt folk och dansade galet. var även ganska mkt "bråk". sedan sov jag och sham i lägenheten, var ganska död efter att ha dansat och gått ända till stan.men nu ska jag kolla film med mamma och äta massa snask!
2011-05-26
 22:16:02

ingen rubrik

idag blev det såklart skolan. efter det gick jag direkt hem sedan till stallet. red och fixade med min tuttis. efter det ficade jag mig osv sedan iväg till väster och träffa shampo och gab :) även amir najman. helt slapp dag. även planerat om imorgon. lär bli en riktigt bra dag. ska försöka få lite bilder på fören oxå ;) men vi höres kanske imorgon om jag hinner annars i övermorgon pussgammal bild men dagens outfit med svarta byxor och skärp.
2011-05-25
 21:35:23

save the world tonight

ingen märkvärdig dag men alltid nått, haha.
gick lite tidigare från skolan, blev att gå hem till sham då. satt hos honom kollade lite film, tog en kaffe och cigg med hans mor osv. hel slapp dag helt enkelt. mamma kom och hämta mig och jag red lektion. gick brabra. har man bästa hästen så har man. nu ska jag slappa lite och plugga!


favorit i repris, då jag är inne på fel dator.
2011-05-24
 21:05:48

halv bloggpause

kör på en halv bloggpause. kmr bara skriva när det är nått speciellt jag gjort och inga onödiga andra saker. kmr kanske bara vara något inlägg vissa dagar. känner mig inte så sugen på att blogga. men om ni följer bloglovin ser ni när jag gjort inlägg. väldigt smidigt.


bästa killarna ♥

2011-05-22
 12:31:19

nyvaken

har precis vart uppe och ätit frukost. hade somsagt mysig kväll med tjejerna igår.
idag blir det nog att slappa hemma ett tag. ska städa mitt rum lite tänkte jag kanske rensa garderoben. ska iaf till stallet lite senare och rida med vendela. kanske måste dra till väster och hämta min cykel. nu ska jag iaf andas lite.


u make me wanna call you in the middle of the night
u make me wanna hold you to the morninglights
u make me wanna love, u make me wanna fall
u make me wanna surrender my soul
i know taht this is the feeling that i just can't fight
your the first and last things on my mind
u make me wanna love, u make me wanna fall
u make me wanna surrender my soul

2011-05-21
 23:09:46

Svaren på frågestunden.

Här kommer svaren.

Ellen
Här kommer några snabba!
(svaren är fetstilta)
Häst/hund?
Cola/pepsi?
Cider/öl?
Hus/lägenhet?
Sommar/vinter?
Chips/godis?
Stallet/stan?
Hemma/fest?


Glad tjej

Har gammal va du när du förlorade oskulden?
Svar: Oviktig fråga, men 14.


Anonym

Hur många har du haft sex med?
Svar: Angår ingen av er läsare.


Anonym

När blev du av med din oskuld?
Svar: Läs ovan.


Anonym

Vad gör du helst en fredag kväll?
Svar: Är ute med dom bästa vännerna eller hemma hos någon och bara har det skönt. 
Vem/vilka är dom bästa killkompisarna?
Svar: Bästa killkompisarna helt klart Alexi, Ado, Amir, Randy, Gab.


sandra kungen :D
hahahhaa vem är bäst? :D
Svar: Jag såklart. Och du habibi ♥


Anonym

är du oskuld? Om inte vilka/vem har du haft sex med / hur många?
Svar: Nej det är jag inte och hur många angår ingen av er läsare.


Anonym

Hur många har du strulat med?
Svar: Räknar inte.


Anonym

Festar du? Mycket? Brukar du bli riktigt full?
Svar: Festade mkt förr, och fick ett par snefyller. Så dricker inte längre så.


Anonym

Sist grät, varför grät du?
Svar: Haha, lite idag tror jag ... av personlig anledning. Men annars tror jag det var när allt med Pam hände. Trodde jag skulle bli tvungen att ta bort henne.


Anonym

Vad är dina framtids drömmar?
Svar: Har faktiskt inga speciella. Bara att jag vill ha ett bra liv, bra med pengar, en snäll kille och va lycklig. Men innan jag fylttar ihop osv ska jag resa mkt med vänner festa och ha allmänt bra!


Anonym

Vad ska du göra i sommar?
Svar: Bara softa, vara med dom bästa och ha allmänt kul!


Anonym

hur länge har det vart nått med dig och sham?
du har inte nämt honom nått speciellt på bloggen.
Svar: Det är väl ett tag nu, haha.


Anonym

Hur många läsare har du om dagen ungefär? Om du har koll på det,
Svar: Inte så himmla mkt nuförtiden då jag är inaktiv kanske är runt 100 om jag har gjort nått inlägg på dagen. Innan var det upp över 200.


Anonym

Jag har frågat det förut
Är sham din kille? :p
Svar: Ja.


Elin

1. Är du kär?
Svar: Ja.
2. Har du pojkvän?
Svar: Ja.
3. Ljuger då någonsin på din blogg?
Svar: Nej det tror jag inte att jag gjort.
4. Hur lång är du?
Svar: Ca 165 (?)
5. Hur många unika läsare om dan har du?
Svar: Läs ovan.
Ps. Jättte fin blogg!


Hästintresserad tjej

Kan inte du börja med din hästblogg igen? :)
Svar: Haha, jag vet inte ass, hinner inte med två bloggar.


anonym hihihi

hur blev du och sham tsm?:)
Svar: Haha, så som alla blir tsm antar jag?


sebbe

e det sant att sham har knullat dig?;)
Svar: Vilken omogen fråga. Han är min pojkvän, och sånt angår inte andra.


coolingeN

asså redigerar du dina bilder as mkt? för vissa bilder du blir taggad på ser du inte lika söt som diu e på dina bilder:D
Svar: haha, kul att du tom skriver flera kommentarer och låtsas va någon annan på varje.
Men ska jag va ärlig så nej det gör jag faktisk inte. Kanske gör lite svartvitt och förstärcker skärpan. Det är det enda jag gör då&då. :)


Anonym
saknar du någon speciell person i ditt liv?
Svar: Nej? :) har alla jag behöver, bästa vännerna jag kan lita på och bästa pojkvännen.

2011-05-21
 23:01:29

hos lucy och knarre

har vart hos lucine och knarik hela dagen med även sandra sandra och marwa. grattade lucy, åt tacos och myste. sedan gick vi ut ett tag. nu sitter vi inne och kollar lite film med jonny. ska cykla hemåt om någon timme elr två. ska mysa lite med tjejerna.
2011-05-21
 13:02:32

kommentarer

inte hunnit blogga mkt som vanligt. .

men har fått sådana skojjiga kommentarer på frågestunden (svaren kmr upp idag). älskar att det är folk som sitter och bombar med massa frågor och jag ser ju IP adressen och vissa personer kanske frågat fem saker. sedan skriver dem även olika namn på varje kommentar, haha.igår blev det först att äta donken. väldigt längesen och väldigt gott. drog dit med fanny och sandra. träffa även annat folk där. sedan drog jag och sandra in till stan träffade lite folk där. spelade lite billjard i city bowl. sedan mötte upp en dennid från lkp och gick til sandras lägenhet. slappade där sedan kom sham, alexi, ado och garush. senare drog dom sham va kvar och salle kom. vaknade för ett tag sen och kom hem nu. ska äta slappa stallet. ikväll ska jag grilla med min familj sen ska jag nog till lilla lucine och fira henne. ♥


dåligt med bilder
2011-05-18
 22:01:39

frågestund!

glöm inte frågestunden, passa på att fråga i dett inlägg oxå. har endast fått in 12 frågor. får jag inte in MINST 12 till är det inte säkert jag kmr svara. så passa nu på att snoka lite i mitt liv. anonym går lika bra om du inte vill gå ut med vem du är.

2011-05-18
 21:36:02

i swear i can flyhemma från träningen och skolan. inte vart hemma förens nu. först efter skolan gick ju som sagt jag och tina hem till sandra. slappa lite där sedan gick vi till lilla hem och tog en fika. sedan gick vi runt och kollade på sommarkläder och bikinis. så har lagt undan lite saker så blir det att ta med mamma. efter det stack brudarna och jag mötte upp sham, alexi och ado. gick till lilla igen och söte sham bjöd på fika ♥ haha. sat och snacka med dom ett tag. sedan hämta min mor mig och hem snabbt sedan till hästen.lektionen gick kaaaannooon asså! hon va perfekt, asså ni fattar inte. jag va inte med på hela eftersom hon inte är helt igång. men hon va underbar asså. hon rörde sig så bra och hoppa som jag vet inte vad. men som dagt häände det en liten accident(stavning, hah). inget allvarligt. men vi kom mot ett hinder för snabbt och hon hoppade i princip tre gånger högre än hindret. jag flyger rätt upp i luften. har inte en chans att hänga med så jag hamnade på backen. fick inte så ont direkt kände bara lite i vristen och axeln. men sen efter när jag kom upp till stallet gjorde det så otroligt ont i vaden, vristen, knät, låret och höften. fick då troligen en blödning i vaden och låret och en sträckning i vristen och höften. knät har väl knäckt till sig elr nått. men har haft ont i det benet i några dagar nu innan så venne vad det är. men smärtan i benet kmr och går lxm. helt plötsligt kan det göra så galet ont sen lägger det sig. aja, har vart med om värre. :)
2011-05-18
 14:48:07

hos sandrrrra

sitter hos sandra med valentina. ska gå mot stan och ta en liten fika och lite tjejsnack. sen blir det nog att hitta på nått. kanske dra en sväng till väster. sen blir det hoppträning. puss


2011-05-17
 21:57:01

moviee

har suttit hemma och myst till det med film med knarre och bror. skräckfilmer! kollar även nu. vart en film dag. tog en paus och åkte till stallet red osv. imorgon ska jag va med på framhoppningen. och fråga mer på frågestunden nedan!
2011-05-17
 16:21:12

frågestund!


passa på nu svara bara på frågorna om det är tillräckling antal. så bomba.
fråga allt mellan himmel och jord.
2011-05-17
 11:55:32

it's raining, time for the sun to shine again

hemma från skolan nu. har orientering hela eftermiddagen men har problem med min nacke & rygg så kände inte för att dra. plus det regnar vem fan går då. så hoppas alla har det kul. ska ladda ner lite filmer och chilla, sweet. helt okey skoldag med två lektioner, haha. håltimme och lunch.

funderar på en till frågestund, fått lite kommentarer om det. kan va bra, kmr upp snart.

2011-05-16
 20:46:49

my weekend

tänkte dra igenom min helg. lite sent men har ju som sagt inte haft mkt tid.

fredag: bara slapp med sandra. mötte först upp henne hos bella. sen hem till henne fixa oss. sen till hugos och träffa lite folk. sen till donken. även massa folk där. ganska seg dag men funkar.

lördag: jobbade först på tävling i nyrk. sedan väster med folket. sedan film och eurovision hos knarik med jonny och lucine. man skulle kunna tro att vi kolla på någon match. satt och svor åt dom andra länderna och jag vet inte vad. sköna vi e. medans knarik sov.

söndag: jobbade först på nyrk. drog till lokalen och chilla med vattenpipa osv. sedan till lucy/knarik sedan tbx till lokalen ... sedan tbx til lucy/knarik. haha. helt okey mys/slapp helg.


2011-05-15
 22:05:31

peace

har haft fullt upp i helgen så inte hunnit blogga alls.. tyvärr. tänkte gå igenom min helg nogrannare men hinner inte det nu ska sooova! otroligt trött jajamensan. så tar det nog imorgon. men man kan säga att jag har vart i stallet och väster. ni får ha det så kul i skolan imorgon och kolla in imorgon eftermiddag.


tack bästa ztreliin.blogg.se för headern. saknar dig tjejen!
väldugt nöjd med den.
2011-05-13
 19:34:34

freeedag

inte hunnit blogga förens nu. håller på att göra tacos och fixar mig. vart i stallet och fixat en massa. efter jag ätit ska jag dra upp till ekön för att möta sandra som är hos bella. sen vet jag inte om vi drar till väster elr varamon. men känns inte så kul eftersom det regnar ... suck! vad fan ska man göra då? på med vinterjackan kan jag lova er!


kvällens kläder. ska sminka mig nu och fixa håret.
2011-05-12
 20:54:06

bildbomb

fråga inte ens..älskar dig så otroligt mkt och det vet du!
2011-05-12
 20:34:58

sun sun sun sun sun

otroligt härligt väder idag! dock inte lika kul nu. hoppas på fint väder imorgon iaf. efter skolan gick iaf jag och nicole hem till henne och solade. sedan åkte jag hem och pluggade lite. nu ska jag plugga lite till och slappa. ska nog sova snart. imorgon blir det nog sandra, hon ska även med till stallet och vi ska cykla dit!! vi ska ju börja träna lite, jogga och cykla. blir kanon. kmr en bildbomb sen från igår.

bilder från idag


2011-05-12
 10:38:06

skolan, svenska lektion

sitter i skolan och har svenska för er som vill veta.
igår gick jag först hem till nicco med sigge och solade en liten stund. sen gick vi in till stan. blev att slappa på hugos en stund även amanda. sen gick jag oh mötte sandra sen till lägenheten och solade, underbart! åt jorbgubbar med socker och massa annat gött. bilder kmr kan jag lova! sen drog vi till väster träffa lucine och sandra. chillade en stund på fg. sen hem till xhevat med ibbe & andre. slappa bara. sen fick jag gå hela vägen hem. trodde jag skulle dö. aldrig att jag går från väster till mig igen... nu ska jag gå och käka lite lunch med nicco & luka. ut och ta en liten baff och sen äre nationella i franska. sug min kuk hejdå!

ni läsare är jävligt nyfikna har jag märkt ... underbart.


massa kärlek till dom bästa!
2011-05-10
 23:06:10

i will be right here

blev som sagt att sitta kolla lite film med sham. sen drog jag till stan och mötte upp luccebullen och marwa. sen tog vi en fika. även knar och jonny kom förbi. sen mötte jag sandra. sen gick vi till hennes lägenhet och bara slaaappppa. solade i några tim och bara snacka massa skit. underbart va det. måste säga att jag börjar bli brun nu. sen hängde hon med till stallet och red. efter det hem och fixa oxx sen till väster och träffa folk. även knar & lucy. tänkte dra ner till varamon och träffa grabbarna, men eftersom jag skulle hem så äckligt tidigt så kändes det onödigt. men nu ska jag sova massa. imorrn drar jag till sandra efter skolan och soolar. så blir senare bloggning tror jag. ni får ha det bra, puss. hehe .. kul att läsarna har höjts igen. ät mitt bajs hejdå / ƒ

2011-05-10
 09:22:47

solnings dax


pigg jag ser ut med lite gamalt smink kvar, bjuder på denna!

gick precis upp. har slängt på mig bikinin och ska lägga mig ute och försöka sola iaf fyra timmar. själv hemma så slänger på massa go musik oxå. pappa kanske kmr hem runt ett elt nått dock.. men får va lite för mig själv ett tag iaf. juste appropå solning, måste jag dra mig till stan någon dag i veckan och lägga undan några bikinisar som mamma ska köpa. men nu ska jag dr amig ut peace

2011-05-09
 23:45:54

studiedag

har somsagt studiedag imorgon så blev att va lite på väster sen ner till varamon osv. med grabbarna och sandra sandra lucine och knarik. inte så jätte långe dock. nu är jag fett jävla trött, ska se en film sen sova. ska upp tidigt så jag kan sola några tim. ska bara sitta hemma imorgon. men ska kolla klart min film så puss

2011-05-09
 17:27:27

somewear somehow

vart problem med uppladningen. så helgens inlägg kom in nu.. suck blogg.se är så dåligt ibland. men men. helt okey i skolan. imorrn är det studiedag och blir att dra till stallet sen till väster och träffa folket sen varamon. blir mysigt och imorrn blire nog att slappa hemma med lite trevligt sällskap. ♥

2011-05-08
 22:46:19

varje gång är som den första gång vi sågs

hemma nu. blev första att ta en promenad med lucy och sandra. träffade även gab alexi och randy en stund. sen hem till lucy och gjorde god mat med glass till efterätt. sen chilla vi där och snacka massa skit. sen kom knarik och jonny hem, ännu mer skitsnack. sen drog sandra hem och jag och lucy gick och träffa sham och alexi. så nu fick jag skjuts av jonny. ska försöka göra lite so arbete. känner för det bara sådär, skum? nejdå. apropå något helt annat så får jag sätt igång pam imorrn och så kör vi på som vanligt. blir att tävla en klass i helgen, wihu! asglad kan jag säga er. och förlåt för hemsk uppdatering som vanligt ..when my world is falling apart and theres no light to break up the dark thats when i look at you
2011-05-08
 16:45:15

gårdagen + idag

gårdagen blev lite stressig. knarik och jonny kom och hämta mig sen så åkte vi till knar, köpte cigg osv. sen hem till henna och fixa oss. och det tog lite längre tid än vad vi hade planerat så kom iväg sent. vi skulle träffa alla hos michelle sen dra till den andra festen. vi va hos henne ett tag sen drog vi. dock va vi inte på den andra så jätte länge. var typ 70% tjejer på den festen,hah! så jag knar och jonny åkte. sen satt jag och kollade silent hill med mamma när jag kom hem runt ett.

nu ska jag ner till bussen och åka till lucine och sandra. slappar där lite sen ska vi nog ut och träffa killarna(?). trevlig söndag puss.outfit tröjja från knarik och vanliga jc jeans.
2011-05-07
 19:24:22

klar för kvällen

nu har jag fixat allt. väntar nu på knarik och jonny.

dagens blir en festtröjja från gina och ett par blå jeans.
lite lätt bara.

2011-05-07
 19:01:23

oh my good

krånglig lördah, haha! vart massa olika saker jag skulle göra men sen blev inte så mkt av. nu vet jag inte vad som händer riktigt. men ska fixa mig sen ta bussen till väster och träffa killarna. sen kanske det blir fest med knarre, felicia, sandra mm, förhoppningsvis. så ni får ha en trevlig kväll så får vi se vart jag hamnar.

2011-05-07
 15:35:43

my night in words

gårdagen blev att dra hem först efter skolan, kom även knarik. slappa vi en stund hos mig sedan drog vi in till stan, mötte upp jonny. gick runt lite, träffade även på grabbarna. sedan äkte vi med jonny till knarik. slappade där ett tag. sedan till willys och köpte massssssa goda saker! tjocka kände vi oss iaf. sen gick vi till fg och träffade luciiine och killarna. sen hem till dom kolla kolla film! myyyyyys. dom tvingade även iväg mig till sommarskolan nu på morgonen, hah! kände mig smart i den omgivningen. sen kom mamma och hämta mig så skulle vi fixa stallet. vi skulle tömma hela boxen, fick köra ca 30 skottkärer...... nu ska jag fixa iordning mig osv, puss!


bild från dansen
2011-05-06
 08:19:49

friiidaay

vaknade för tidigt, kom på att jag hade sovmorron. så har tittat på tv osv. nu ska jag hoppa på cykeln och dra till skolan. känns som det kmr bli en seg dag. får se vad jag hittar på idag.

dagens outfit:
vit tröjja gina.
blåa jeans gina.2011-05-05
 19:21:07

bring me back to life

skolan idag va slapp. hade NP matte gick nog okey. sen hade vi fotografering och skoldans. faktiskt ganska skojjig. så va vi uppklädda och hela köret. men nu har jag en äckligt arg mamma så måste till stallet. bilder kmr senare. dööööööööööööööö

2011-05-04
 20:35:38

ER CHANS ATT SYNAS OCH HÖRAS!

besökarna och kommentarerna har sjunkit lite nu de senaste dagarna. det är förståligt. har vart riktigt dålig uppdate. för att ni ska tycka det är intressant, så måste det ju va saker ni vill läsa om. så nu passa på att skriv i en kommentar vad NI vill läsa om, ni kan även passa på att ställa lite frågor till mig!

2011-05-04
 17:06:47

my immotralfinns nästan ingen bättre låt. älskar den. den väcker många minnen. fin video oxå.
2011-05-04
 14:00:00

bud från kliniken

idag åkte vi iväg till kliniken med pam som sagt. benet va såklart inte lika svullet som det vart innan. lite synd för då kanske veterinärerna hade gått in mer på det. men dom va ganska snabba, elr ah dom gjorde inte så mkt. men dom kom fram till att hon har en infektion i benet som går ut i blodet. kan ha vart pga ormbettet. och att hon är väldigt känslig. som vi märkt med mkt annat. alltså att hon reagerar mer än vanligt. och hon har då för många vita blodkroppar i sig pga detta. men dom gjorde även böjprovet och ingen hälta efter. så det är bara posetivit. hon ska få fenetil tror jag det va i några dagar nu sen ska det gå över, annars ska vi tbx. så det är bara bra nyheter!! dom säger även att det inte kmr va några problem att hoppa de högre klasserna heller. sån lättnad! förhoppningsvis ska vi va igång till nästnästa helg så vi kan va med iaf en klass på tävlingen. kan inte missa hemma tävlingen, unghäst meeting på nyrk. måste även tillägga att det va väldigt skönt att slippa skolan idag. vi va hemma i stallet runt 11 så himla gött. nu har jag bara suttit och slappat! puss
angående stigbyglarna, hah. hoppar inte med så långa igentligen. bara att vi glömde ändra från de vanliga. ser ut som jag står på tå för att komma upp. men snygg bild endå på en snygg häst!
2011-05-04
 13:12:13

my hair

vet verkligen inte vad jag ska göra med mitt hår. kmr inte oska färga det hela tiden i sommar eftersom det kmr blakas mkt i solen. så fundera på om jag bara ska låta det va nu och bli som det blir. elr om jag ska färga det blont igen men då kmr jag få utväxt. hatar blekning och utväxt! vad tycker ni har vart snyggast?eftersom nästan alla färgar brunt nu känner jag för att bli blond, bara för att. men vet inte än. känns som jag kmr ångra mig drf jag behöver höra andras åsikter.
2011-05-03
 22:51:59

my heart is refusing me

jäkla bra låt och fett skön sångare. stor hiss till loreen med my heart is refusing me.

2011-05-03
 20:45:10

holding my last breath

hemma från stallet. blev att fixa allt och gå en liten promenad. imorgon blir det ingen skola för min del. åker till mantorps kliniken med tjejen och tar reda på vad det är för fel. i värsta fall kan det va kronisk lymfangit. det är nått som hänt innan då och som då är kronisk som kmr och går. om det är det i värsta fall måste man kanske ta bort henne, elr promenad häst, elr endast kunna tävla lokala. men vi får se, kan va nått helt annat. hoppas på det bästa, som jag inte har en aning om vad det är just nu.skoldagen idag va okey. lite jobbig då jag gick och tänkte mkt på pam. hade även vattenkrig. jag blev blötast och jag gjorde inget ens. typisk. men överlever lite vatten så ingen fara. lite kallt bara. sen efter skolan mötte jag upp emelie, saknad brud. så gick vi till lilla och tog en liten fika och massa skitsnack. ska äta nu så puss
ska försöka skriva nått imorrn efter mantorp får se när vi kmr hem och vilket humör jag är på.
2011-05-02
 22:39:28

är ni med yao, in the club yao

är på bättre humör nu efter att ha vart och slappat med nicco & sandruu. drog dit och slappade. nu sitter jag hemma med mor & far och kollar på bigbrother ... suck hatar det dock. imorrn blire stan efter skolan och ta en fika med älskade emelie, fett saknad ♥ ni får ha det fint, pusssitter här i min fina pyamas och osminkad, bjuder på mig själv.

2011-05-02
 18:51:49

god damn you're beautiful

händer bara så mkt dåligt just nu. mår bara allmänt skit. alla saker kmr på en gång och jag pallar det inte, blir för mkt. försöker va stark bland folk och vänner. och det är ni som får mig att bli stark igen. jag vet knappt vad jag håller på med längre, känns inte som jag känner mig själv längre.. undrar vart den gamla felicia tagit vägen. orkar inte med denna skit just nu, vi ses

2011-05-02
 07:31:59

sorry †

haft jätte dålig uppdatering den här helgen ber om ursäkt för det. men har varken haft tid elr lust. men ska bättra mig och komma med lite skojjigare saker. men kan ju passa på att gå igenom min valborg. drog först till napolis city med mammi & pappu. sen mötte jag upp felicia och nicole, då vi fixa lite saker till kvällen. sen gick vi till varamon och mötte killarna. sen slappa vi där tills allt folk kom. ganska hyfsat med folk blev det ju, dock poliser med.. men gör inte mig så mkt så jag inte dricker! älskar att se fulla dumma ungdommar, hah. men jaja, ganska segt var det endå. men va där till kanske halv ett. träffa massa trevligt folk.

och min söndag va jätte mysig. sov jätte länge, satt bara hemma och kollade film, va i stallet och gjorde hemmagjord pizza! perfekt söndag. men nu ska jag vänta liten stund till på min pappa sen till skolan, jippie.. inte sugen alls kan jag lova. ge mig sommarlov, tack!dagens är faktiskt en t-shirt jag fick av knarre och sen ginajeans.
och som ni ser har det blivit ny header. dock ska den ändras om lite då det ska va mer bilder ist för bara en. hah, gillar inte närbild. men det funkar ett tag. pussar från fo till er!