2013-01-26
 10:49:40

Bloggkompis?

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Känner att jag inte har tid att ha full uppdatering på bloggen men vill endå blogga då jag kan. Jag vill dela med mig av mina kunskaper och min vardag, samt våran sattsning i Div I laget och allt detta år har att bjuda på. Men känner att bloggen är för seg och lockar inte till sig så mycker följare som den en gång gjorde. För de som är inne och läser är det tråkigt att det inte är någon bra uppdatering!
 
Så därför söker jag någon att blogga tillsammans med. Kan vara en liten chansning att blogga med någon man inte känner men även kul. Roligt att lära känna någon ny. Kan även vara fler än två på bloggen. Om du vill vara med ska du helst vara 17 år(undantag kan ske) eller äldre, ha egen häst och gärna med ambitioner. Behöver inte vara någon tävlingsryttare men du ska vilja något med din ridning och bloggandet och vilja utvecklas. Det spelar ingen roll vart du bor. Det jag vill med denna blogg är att två olika personer ska kunna nå ut till så många olika läsare som möjligt, inte att vi ska bli största bloggen och ta över världen, men att vi ska kunna påverka (posetivt) människor och dela med oss av våra ideér. På senaste tiden har även många parbloggar splittras. Vad sägs om att bli bloggvärldens nya? Är du intresserad? Kommentera då eller mejla till feliciaorrstenius@hotmail.com ! Hoppas många är intresserade! Detta kan bli himla roligt!!
 


Malin Jacobsson

Haha vrf gör inte vi de? ;)PUBLICERAT: 2013-01-26, 11:16:25 | URL: http://malinjacobsson.blogg.se
levinolivia.blogg.se

Fin blogg!
Kolla gärna min! :)PUBLICERAT: 2013-01-26, 14:43:05 | URL: http://levinolivia.blogg.se/
angelica

Sv: Jo det är bra med mig! Haft en bra dag?PUBLICERAT: 2013-01-26, 18:37:34 | URL: http://angelicabengtsson.blogg.se
F E L I C I A K A L E N ❤

Hej, vilken fin blogg du har!
Kika gärna in på min blogg om du vill veta hur det är att leva som F E L I C I A K A L E N. Dagens inspo är uppe på bloggen just nu så passa på att kolla!
Kram!PUBLICERAT: 2013-01-27, 10:31:59 | URL: http://fillann.blogg.se
Julia

Jag skickade nyss mail till dig angående parblogg :DPUBLICERAT: 2013-01-27, 11:42:46 | URL: http://jensenjulia.blogg.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:


« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: