2012-11-27
 15:55:23

27/11 Tisdag

Kom hem från skolan för en stund sedan, är otrligt trött. Varit en otroligt seg dag måste jag säga. Mår inget bra av det här vädret heller. Kan det bara sluta regna? Ska bli mysigt att rida ut också.

Tänkte gå igenom gårdagen lite, red dressyr för Ingrid. Måste säga att vi var väldigt snygga med rött schabrak + benlindor, Vendela och Tilda var även matchande snygga med rött. Såg ut som riktiga dressyrmuppar. Pamela kändes lite jobbig i början av framridningen men släppte sedan och bjöd väldigt fint på bettet. Sedan gjorde vi en riktigt bra övning, med lösgörande, förvändgalopp osv. Tycker verkligen ni ska träna på övningen å¨nedersta långsidan, det vita är trav och röda galopp. Sockerbitarna ska vara rätt så nära, så man måste rida väldigt samlad trav. Pumpan gick super bra i slutet, upprest och riktigt läcker! Nöjd med passet även fast jag fick kämpa som ett as, så blev det bra till slut. Ska äta nu sen ska jag ut till mitt ♥!
 
 
Kommer även komma ett inlägg och våra mål inför nästa år och lite andra saker. Har även köpt ett nytt täcke som på bilden under, men i blått såklart. Riktigt bra! Älskar det redan. Det finns olika inner täcken, så man kan ha det som 100, 200 och 400. För övrigt denna vecka så är den väldigt normal, imorgon hoppning se andra dagarna blir det skogen och banan.
 


Fanny & Filippa - Hästblogg

Superfin blogg,besök gärna vår och kommentera :) Allt bra?PUBLICERAT: 2012-11-27, 19:04:11 | URL: http://syrrornaenstrom.blogg.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:


« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: