2012-11-19
 12:00:00

Nykyrka Ridklubb.


Detta är då vårat stall. Det är uppdelat i fyra olika stallar.Den första dörren från vänster är in till mitt stall. Där har vi åtta hästar det stallet kallas för Blåastallet. Nästa är Skostallet, där finns det tolv hästar. Dörren i mitten leder in till foderkammaren och där vi även har skåp med täcken, schabrak osv. Sen kommer man till Grusstallet, dörren som är öppen backom gödselstaken. Där har vi tio hästar. Dörren längst bort är in till Ingrid och Kenneths stall, stallägarna och våra tränare. Där har dom sina fyra hästar. Vi har även två uteboxar som är tomma för tillfället men kommer snart hästar dit med så då är det fullt.
 
Det här är våran stora stora ridbana. Den är 40x100 och det är här våra omtyckta tävlingar hålls varje år. Tycker verkligen ni som bor i närheten ska komma hit 2013 och tävla. Vi har två dagar i maj och två dagar i augusti för storhästar. Sedan två dagar samanlagt för ponny tror jag. Vi brukar ha runt 400 starter under våra tävlingshelger och en massa trevligt. Sen ser man även våran lilla kiosk som ligger på höger sida av banan.
 
 
Det här är våran lilla bana som är 20x60 där dressyrlektionerna hålls om sommaren och även framridning.
 
Här har vi även vårat ridhus som är 22x66. Så himla skönt att ha detta om vintern. Vi har även en stor läktare, klubbrum och cafeteria.
 
 KOMMENTERA DETTA INLÄGG:


« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: