2011-06-29
 10:31:37

here i am

vaknade för en halvtimme sen har tat på mig bikini och packat väskan. nu drar jag ner till varamon med nicole och amanda. underbart!!


bjuder på den, är ganska röd i ansiktet fast det börjar lägga sig och bli en lite snyggare brun iaf. idag ska jag bli neger.
2011-06-28
 20:15:43

summernight

har fixat stallet ätit och fixat mig cyklar nu mot sham.
kvällens blir
gina linne som jag fick av sham, jc shorts och halsband fron guldfynd, även det från sham.


2011-06-28
 18:07:09

varamon

kom precis hem från varamon. kunde inte vart mkt skönare. men har bränt mig nått så otroligt i ansiktet och axlarna. men ska inte klaga nu när solen är framme. tänkte bara säga oxå att igår kväll drog jag nicole amanda frida frida emelie shelja sham randy najman gab ado och amir ner till varamon och rökte pipa. väldigt trevligt. sedan gick jag och sham hem till mig. så idag på morgonen blev det en promenad till väster och en pizza där. sedan kom nicole och amanda så drog vi ner till varamon och har vart där enda tills nu. solat, badat och rökt vattenpipa. riktigt slappt. nu ska jag se om jag kan få ledigt från stallet så jag kan slappa lite. så blir det någ bara nått lugnt som vanligt ikväll. ni får ha det så bra så hörs vi senare.

2011-06-27
 10:01:15

my b'day!

idag är det min dag endast!
blev väckt halv sju.. fick lite presenter, pengar, presentkort, parfym, bh. något som skulle komma med posten men inte kommit än. blir firad i helgen då mina föräldrar jobbar. tackar även för alla grattis på fb,sms osv. ska iväg till stan med sham senare, får se vad han tänkt att göra. stallet senare ikväll tror jag.

2011-06-26
 22:11:58

tävling

vart på tävling hela dagen kom hem vid kl 7 .. väldigt segt. hinner inte gå igenom nu men kan säga att hon va väldigt duktig iaf. ska sova snart, min b'day imorgon så vill soca lite. plus är jävligt trött jag och vendela sov i bilen hem. vi höres imorgon pussar



snyggast som vanligt, med det nya schabraket.

2011-06-25
 22:53:02

the next episode

fo's lista.
min lista med favoriter just nu, ingen ordning utan bara de bästa.



 
2011-06-25
 22:00:00

pamela ♥

har vart hemma från stallet ett tag nu och ätit. red barbacka en sväng, första gången med henne. hon var väldigt duktig. kanske skrittade en timme. efter det blev det ordentlig borstning och frisering av man, öron, svans och hovskägg. även all utrustning fick en ordentlig skörj av mamma. imorgon åker vi ut till stallet vid åtta. plockar upp vendela på vägen som hänger med som hästskötare och fotograf. känner att det kmr gå riktigt bra, taggad til max! så nu blir det bara att chilla hemma. kmr nog hem sent imorgon.

2011-06-25
 21:05:14

present


fick en present idag, ett schockmöhle fast den jag fick var i vit med silver text och kant. grymt snygg.
jag hade en sådan till mirre som den över, i storlek ponny om någon är intresserad så säljer jag det för endast 200:- ordinarie 400:-. knappt andvänt och riktigt bra skick.

2011-06-25
 13:43:01

chillination

kom precis hem och det regnar som vanligt. kvällen igår vart helt okey. först kom nicole till mig så drog vi till lokalen och träffa sham och gar. sedan kom de andra. nicole drog till joses fest. jag stannade. senare drog även jag dit, randy amir och ado oxå. helt okey där, funkade. var inte där så jätte länge drog hem till sham ist och gjorde mat, blev att sova där. nu ska jag som sagt slappa ett tag sedan ut och ta hand om pam, fixa sakerna till imorgon. tävling i rappesta, önska mig lycka till!

2011-06-24
 17:33:15

outfit and facelook this evning



idag blir det den nya tröjjan från gina tricote med ett par svartajeanse, väldigt snygg.
om det inte börjar regna blir det nog skinnjacka.




facelook idag blev faktiskt lite foundation, puder och mascara.
2011-06-24
 17:30:13

midsommar

nu har jag fixat mig osv. får gäster snart så får man lite mat i magen. sedan möter jag troligen upp nicole sedan till väster, först lite fix där sedan troligen chillfest. blir nog en bra dag förhoppningsvis. nu tänkte jag fixa naglarna innan gästerna kmr, puss. dagens outfit kmr.


förra året hallowen, minnen

2011-06-24
 15:50:37

LÄNKBYTE!

Tänkte ha länkbyte nu på bloggen. Alla ni andra bloggare som läser, lämna en liten kommentar så får ni en länk här på bloggen, så passa på nu! :)

2011-06-24
 15:09:23

bloglovin

bloglovin 
glöm inte bort att följa bloggen via bloglovin, mkr lättare sätt att hålla koll på dina favoritbloggar.


Personligt 
gå med i blogtoplist för att få högre statistik och lättare kunna se vart du ligger på toplistan.

OBS!
kommentera gärna mer, det har ni blivit otroligt dåliga på den senaste tiden nu. mkt bättre förr.

2011-06-24
 11:18:40

change me

tänkte ta tag i lite dåliga vanor och börja med bättre saker, för att få lite ordning på mitt liv oxå.

nr 1. sluta äta så mkt onyttigt.
jag kan jämt gå och köpa massa snask på vardagar osv. från och med nu får jag inte äta varken godis, chips osv om det inte är helg. och även tagga ner cola drickandet. på köpet slutar jag slösa pengar på den skiten. även bra för vikten och utseendet att sluta med detta.

nr 2. sluta röka.
det har jag lovat mig själv tusen ggr men nu ska jag verkligen försöka ta tag i det. ska ha slutat iaf till jag börjar skolan igen. annars straffar jag mig själv, haha.

nr 3. börja jogga.
har även sagt det många gånger men nu måste jag verkligen det. igår när jag och nicole tog bollen från najman och gar så sprang vi en liten bit inte långt alls, men vi var döda. måste ta tag i det och även träna magen och ryggen. det är för ridningens skull. då jag är trött att höra min tränare säga att jag är svag..

nr 4. blogga mer.
denna punkt hoppas jag ni läsare tycker om, haha. men ska försöka få in mer underhållning osv. kom ihåg att ni är välkomna med ideer som kan få bloggen mer intressant.

2011-06-24
 11:06:58

god morgon

vaknade för ca en timme sedan har städat iordning mitt hemska rum. tänkte även ni skulle få se resultatet av garderob rensningen. blev en heldel att slänga.




lite skillnad skulle jag kunna påstå. men får se hur länge det håller. jag hatar att vika kläder så försöker hänga allt så på de flesta galjarna hänger det två tröjjer... hehe.



syns inte så tydligt men blev en riktigt stor hög med slänga saker. känns skönt att bli av med det.
2011-06-24
 00:10:18

äkta vännskap är föralltid

har inte hunnit blogga nått så tänkte gå igenom dagarna nu.

igår blev det ist att lucce och nicole kom hem till mig. så blev det lite myshäng på altanen med en massa snack. kändes riktigt skönt. efter det blev det stallet och red hopplektion, hon va heeelt jävla underbar! efter det ner till väster och träffade det härliga folket så blev det att sova hos sham, lite film men somnade snabbt ♥ när vi vaknat blev det en liten sväng med niktis sedan slappa hemma hos honom. drog hem runt halv sex. somnade en stund hemma sen till pam och red en härlig sväng. sen hem fix och mötte upp nicole. drog till stan och fixade kol sedan mötte upp alla på väster. så min kväll blev vattenpipa nötter snack musik och basket med de bästa, helt perfekt sommarlovs kväll. nu ska jag troligen sova direkt. ingen ridning imorgon då hon tömkörs. gäster kmr och äter imorgon sen vill jag hitta på något kul men frågan är vad det finns... vi får väl se vad motala har att bjuda på.

2011-06-22
 21:01:03

blogtoplist

Personligt 
se statistik och toppar lättare.

2011-06-22
 12:14:20

my look today





outfit and facelook
tröjja från JC rea 115:-
byxor ginatricote
2011-06-22
 12:09:27

time to stand up fore yourself

vaknade för ett ganska bra tag sen. har slappat framför datan, vart ute med diesel, plockat ur disken fixat mig och taget några cigg på altanen. nu ska jag äta lite sedan dra mig mot calrsund för lte snack. får se om jag kmr hem direkt efter elr om jag drar någonstans. ska iaf hoppa lektion kl 7 ikväll. mår betydligt bättre och hostar inte så mkt längre, gav det till sham ist tror jag, HAHA!



its time to stand up fort what you have done, and be honest and not lie.

2011-06-21
 19:32:24

everybody's fake

från att ha varit så bra vänner till inget, från att ha sagt allt till varann till att inte kolla på varann.
men såhär blev det. jag kan leva med det, men klart jag inte vill. men under alla dessa år av vännskap, har kommit fram att vara så falska. att säga så sjuka saker bakom ryggen på en så nära vän. jag har aldrig fattat hur någon kan göra sånt. att leva i sådan avundsjuka och måste hela tiden jämföra sig själv med andra, med sin vän. kan man inte bara vara glad för sin väns skull? måste man jämt vara mest omtyckt, snyggast och bäst på allt. nu tackar jag för att jag fick reda på att du var så falsk. önskar jag fick reda på det tidigare. men du har fått din chans att gottgöra det hela, men du är så egenkär och kan aldrig förstå när det är du som har gjort något fel. så antar att det är nu vi skiljs åt, olika vägar olika val. jag som alltid tror vi var så lika, men vi är så olika man någonsin kan bli.
kmr aldrig vara så falsk som du.

2011-06-21
 18:27:01

tisdag 21/6

Har suttit i sängen hela dagen bara kollat film.



ska rensa ur min gaderod. ser ut som skit där. slänga lite saker och fixa i ordning.
blir att fylla på där snart ist. fyller år om sex dagar då tror jag att jag åker till nkp elr lkp för shopping ist för motala. ni ska få se före och efter bild efet städningen.
2011-06-21
 11:21:00

SÄNGEN, THÉ OCH FILM

rubriken säger allt om min dag. vaknade för en kvart sedan har redan hunnit dricka en kopp te. blir nog många idag.även många filmer kmr det bli. är själv hemma till fem, riktigt skönt. men vet inte riktigt hur jag ska göra med pam. måste hålla igång henne denna vecka eftersom vi tävlar på söndag. mamma får nog rida idag... nu ska jag sätta på första filmen, 30 Days of Nights.



seya
2011-06-20
 17:36:18

let me go

drar ut en sväng och träffar fannybunny för lite snack. sedan drar jag troligen till väster och träffar lucine.



whats stopping you?
nya linnet från gina tricote
2011-06-20
 15:28:33

sjuk

mår ganska dåligt .. väldigt ont i halsen och feber. orkar inte ens sola. så ligger och kollar film. The house bunney, Mean girls 2 och 30 Days of Nights. med en massa snask.


2011-06-19
 19:19:57

torsdagens hoppträning

hoppade i torsdags då jag inte han i onsdags. annie tog lite kort. tror dom talar för sig själva hur det gick.
tävling nästa söndag i Rappesta, taggad!


















finaste och bästa
2011-06-19
 16:44:43

söndag 16/6

har inte orkat blogga något idag. gick upp tidigt släppte ut hästarna sedan ut igen vid ett och red skulle ridit dora oxå men har så otroligt ont i halsen så blev ingen ridning för henne idag. red pamela en sväng i ridhuset, hon var fulkomligt galen.



igår kväll stack jag och sandra till väster. pallade inte sitta hemma. var ute ett tag med massa folk sedan hem till sham. idag ska jag bara sitta hemma sham kmr nog och gör mig sällskap och sover nog, mysigt. nu ska jag ta ett varmt bad tror jag.

2011-06-18
 20:37:18

ut



i väntan på skjuts, drar till väster nu ciao
leopard tröjja jag aldrig andvänt från gina och jc jeans.

2011-06-18
 11:20:44

shopping


h&m 50kr




gina 75kr, 50%



gina 124kr, 50%



JC 115kr, 50%



JC 150kr

nu är det bara shorts och skor kvar att köpa sen är pengarna slut.
en vecka kvar tills min födelsedag då blir det mer pengar.
kanske skaffat sommarjobb oxå, håller tummen!

2011-06-17
 13:10:05

17/6-11 13:08



Ska äta lite lunch snart sedan dra in till stan med sham och flera. ska köpa lite saker jag ine han igår. eftersom vi åkte så sent till stan igår hann jag bara köpa en tröjja.. så får handla resten idag. blir väl en fika oxå antar jag. efter stan åkte jag till stalet var med på lektionen. gick riktigt bra fakriskt! efter stack jag och sandra till väster med killarna.

2011-06-16
 16:36:05

outfit



linne från gina, jeans från jc, tröjja från hm, bikini ?
lite lätt sminkad endast
2011-06-16
 15:40:01

16/6-11 15:38

Sham drog precis hem efter en mysig kväll/morgon. vi kom hem ganska tidigt då det var väldigt dött ute. men hade det trevligt hos emelie! dock kom polisen på besök oxå. men nu har jag duschat och fixat mig ska äta lite sedan till stan och röjja lite. fett shopping sugen så vrf inte. mkt rea oxå. så möter upp sandra så kör vi ett varv. stallet sen ut tror jag. puss

2011-06-15
 17:14:25

15/6-11 17:09

nu har jag fixat vad jag ska ha på mig ikväll. får dock se om jag orkar det helakvällen.
nu är det dax att sminka till sig lite. kmr kanske en facelook senare.



egen designad.
toppen är från promodo i vendig.
den röda "kjolen" är i själva verket ett linne från gina tricote.
och sedan ett skärp från vila.
tänkte mig först svart nedtill. men tyckte det blev mkt gladare med rött nu till sommaren. och jag har inte ofta rött eller kjol på mig så, passar perfekt! tycker själv det blev väldigt sött.

2011-06-15
 14:40:47

SOMMMAARLOOV

så underbart, sommarlov nu! men var riktigt tråkigt att skiljas från klassen. kmr sakna mina tjejer så himla mkt så det är sjukt. känns som många av oss kmr tappa kontakten, speciellt valle. men ska försöka åka till nkp oftare. men efter avslutningen gick jag valle och sandra runt på stan lite tog en fika osv. vid typ 12 halv ett kom lucine så gick vi och sandra.m till hugos och åt lite middag. väldigt trevligt. nu ska jag till stallet och mysa med min häst. sen kmr släkten och ger mig cash och paket sen drar jag till emelie, puss!


you know how much i love you

2011-06-14
 21:45:46

14/6-11 21:42

nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig lite. sen ska jag fixa lite till imorgon. efter skolavslutningen går jag till hugos och äter lunch med lucine och annat folk. hör av mig efter det. blir trevligt. ni får ha det sov gott.

2011-06-14
 21:20:00

FAVORIT LÅTEN JUST NU

Den mest spelade låten här hemma just nu och har vart det senaste taget är nog Save the World tonight med Swedish House Mafia. Riktigt skön text, bra melodi och bästa kusikvideon. Den sätter sig lät på huvudet och den har en bra handlig.

2011-06-14
 20:04:24

H&M

idag när vi var inne på www.hm.com hade dom iprincip rea på allt. brukar inte kolla så mkt på kläder där. men dom hade faktiskt riktigt snygga kläder. söta och sommriga. blir att rensa där så fort jag fått mina pengar. om allt inte är utsålt då. har tröttnat på gina. men det finns ju inte så mkt att välja på här i motala. önskar dom öppnade bikbok och carlings i motala. skulle vara riktigt bra! satte ihop lite av det jag gillade. dock fanns inte allt jag ville ha på hemsidan så blev bara lite.

2011-06-14
 17:41:23

ni vet vad

idag var det nian lunch, trevlig och så. efter gick sandra och jag på stan tog en kaffe osv. imorgon är det skolavslutning .. kmr defenetivt gråta. visst gillar inte min klass så mkt. men vissa personer man kmr förlora. kmr sakna valentina så otroligt mkt. hon börjar i lkp och kmr inte ses överhuvudtaget antagligen.. älskar den tjejen! men otroligt att vi får sommmmmarlov nu! kmr även få en massa pengar, inte allt dåligt. släkten kmr vid 6 tror jag så blir det mat osv. sen blir det att dra på förfest hos emelie med sham och kanske sandra. vet inte om vi drar på nått mer efter elr om sham och jag går hem till mig, sover hos mig. vi får se vart vi hamnar. kmr bli ett skönt sommarlov det känner jag på mig. dock hade vi ju ganska många planer, som inga kmr hända nu dock. men finns mer att göra så. fyller även år om endast två veckor, satan så gött.

2011-06-13
 22:03:27

i mitt sagoland går vi hand i hand

ångrar att vissa saker blir som dom blir.
önskar jag kunde göra saker på andra sätt än vad jag har gjort.
men nu är det försent men jag har iaf alla minnen kvar.





har inte kommit på nått kul att göra på avslutningen. känner nästan för att bara slappa. är inte så sugen på att dricka heller, fredags var bara ett undantag från min nykterism(?) kanske kmr dricka lite oftare nu men bara när jag vet att det finns nått vettigt. men folk får gärna höra av er om ni vet vad som händer på onsdag.
2011-06-13
 15:11:25

boxholms tävlingen.

hon var så himla otrolig. jag trodde hon inte skulle villja gå in i transporten men hon gick in direkt. jag trodde hon skulle va jätte stressad där men hon var coolugn. underbar häst. och även när det var sån lång väntan mellan klasserna var hon super duktig. är så himla nöjd med henne. hon gick även in direkt på hemvägen! men nu till hoppningen.

90cm
hon kändes lite seg på framridningen. tror inte hon riktigt fattade vad jag ville. men efter att tag mjuknade hon upp. sen när vi hoppade fram hoppade hon som om det inte var nått. även väl inne på banan var hon jätte lugn. brydde sig inte om något alls! vi hade lite dålig galopp genom banan men hon hoppade allt som ingenting! så fantastiskt fin. efter det fick hon ju tyvärr gå runt i några timmar. tur hade jag hästskötare med mig så vi turades om all beta med henne.

1m
till denna klass hade hon fått äta lite betfor och fått vatten. vi red inte fram så länge utan hoppade bara ca två språng på 1m. hon kändes mkt mkt piggare nu men endå lite slarvig med benen. men framhoppningen hoppade hon super. inne på banan blev hon lite galnare. men vi hade ett bra tempo hela banan. tyvärr blev hon lite flack i benen. vi kom mot ett hinder som jag kände långt innan att hon höll emot lite på. hon i princip stannar framför det men jag trycker till så hon hoppar men rider.(bättre det) sedan kom vi väldigt fort in i en linje så vi red sista hindret då hon hoppa ifrån för lång ifrån. sista hindret var en mur, som hon aldrig hoppat förr. vi kom lite lustig på en brytsväng och bogen stack ut för mkt. så hon stannade. vi kom emot det igen och hon hoppade perfekt. jag kunde ridit lite tuffare endå första gången. men är så OTROLIGT nöjd med min tjej. vi kom runt på 12fel. tänk, hennes första tävling i hela sitt liv.

näst nästa helg blir det Rappesta 90cm/1m. troligen hänher vendela med och fotar igen. tack till mina tjejer!












90cm, felfritt!










(detta vi kom fel på och otroligt nog rev, haha snygg)

1m, 12 fel.
Bästa och underbara häst!

2011-06-12
 15:35:43

hemma från boxholm.

jag kmr INTE avslöjja hur det gått än eftersom jag ska dra inom några minuter och har mkt att skriva + väntar på bilderna från vendela så allt blir i samma inlägg. men nu har jag iaf duschat osv och väntar på bussen. drar till väster, så ni når mig där och på telefonen. kmr även dagens.

2011-06-11
 20:49:17

klassfest + annat

igår kvar en kanon dag, helt underbar. först var jag med sham och dom på väster och slappade. sedan gick jag hem till ashtar med valentina. blev att dricka där, shotta tequila drack vin cider och groggar. första gången jag druckigt på ett halv år och jag mådde bra hela kvällen och hela dagen idag. efter vi vart där drog jag sham och gab till litobadet. riktigt kul faktiskt! kanske inte skulle vart så kul om man var nykter men haha. kan kunde sitta i bastun och massa. riktigt nice faktiskt. men senare kom polisen så vi drog typ då, började endå sega ur. så jag och sham gick hem till honom. satt uppe med valle och adolf en stund och snackade. sen blev det film och somnade. idag på morgonen gick vi en promenad först köpte frukost på östenssons, en cola till mig! underbart på morgonen dagen efter. sedan blev det film osv sedan ut och träffade gab.



idag blir det bara att sitta hemma, ska fan sova snart! ska upp tidigt tidigt imorgon och tävla första gången med pam. är så jättttttttttte nervös. som stöd har jag även med mig vendela och jennifer. har ju även linn där oxå. ska bli riktigt kul. längesedan jag var iväg på tävling överhuvudtaget. nu ska jag ladda. ha en bra kväll!

2011-06-10
 16:04:59

den 10 juni 2011

kom precis hem från en runda på stan med sandra och mathilda. träffade även massa trevligt folk. ska snart börja fixa mig lite osv. ikväll blir det först klassfest i litobadet, vid 9o är det fest och folk är välkomna. visst inte bästa vädret men jag tror även man kan va inne. förhoppningsvis är bastun även på. och självklart kan man bada. men för mkt folk släpps inte in och först och främst folk vi känner. tror det kmr bli kul! funderar även på att ta ett kvällsbad. men ska hoppa i duschen nu sedan till väster en stund och träffa lucine och annat folk tror jag. ni får ha en trevlig fredag, om ni är intresserade att komma kan ni ju alltid ringa om ni vill vara säkra på att få komma in, 076 8128054.

2011-06-09
 13:44:24

can you feel the power

han inte blogga igår när jag kom hem, elr rättare sagt orkade verkligen inte. va så trött. jag var helt själv i gruppen så blev ganska tufft och min lilla tjej var helt slut. gick faktiskt riktigt bra. men i slutet blev jag lite arg på mig själv. hon var väldigt trött då och även jag. så jag la henne lite väl taskigt då och då men hon hoppar så snällt endå. men känner mig endå redo inför söndag. får se om jag hoppar båda klasserna, kanske bara 90cm. om två helger blir det Rappestad oxå. ska ut till stallet runt fem, mamma jobbar till åtta pappa till i morgon så får fixa det själv .. hmm. om jag kmr hem okey tidigt drar jag nog till väster.

2011-06-08
 17:20:56

magnificent

sitter och gör inte allt för mkt. laddar lite inför ikväll då det är hoppträning. sitter och kollar på filmen från förra gången så jag kan tänka lite på vad jag ska göra bättre. hoppas verkligen tuttan är pigg som vanligt, inte för pigg alltså. såg ut att vara en rolig bana vi ska hoppa idag så är laddad. som sagt så ska jag  tävla i boxholm på söndag. första tävlingen med pam. är otroligt taggad. ska bli kul och se hur hon är på ett nytt ställe. känner på mig att det kmr gå bra. men om en liten stund tar jag på mig ridkläderna och åker iväg till stallet. bloggar senare och ska även försöka få in lite filmer när pam och jag hoppar. skulle va kul med mer bildern men. jennifer hänger iaf med till boxhom.


favorit i repris, snygging. känns som det kmr bli kmr häst inlägg, haha. ni icke hästmänniskor måste komma med lite förslag om vad ni vill läsa om då det finns mer om hästar att skriva än om vardagarna. så bomba.

2011-06-08
 16:21:48

läsarfråga - pamela

» Kajsa <3
Guud vilken fin häst!
Kan du inte berätta lite om den?
Vad heter den och alt sånt :)
kraaaam <3

Tack så jätte mkt, väldigt kul att höra!
Hon heter Pamela och är 5år. Hon är import från Lettland. Hon går som lettiskt halvblod, men har i sig hannoveranare, sv.halvblod och fullblod så vitt vi vet. Hennes stamtavla är en riktig toppstam. Hon har många svårhoppade hingstar i sig. Jag har haft henne i snart 9 månader. När jag fick henne var hon nästintill helt inriden. Och nu håller vi på att finslipa allt. Hon älskar att hoppa och galoppera länga sträckor i skogen. Hon är alltid väldigt pigg och glad. Hon har en otrolig hopptalang. Hon betyder jätte mkt för mig. Hon gör mig glad, så fort jag kmr ut till stallet och haft en jobbig dag är jag glad igen. Hon lyssnar på allt man ber henne att göra. Svårt att förklara hur mkt jag älskar henne.






även alla i stallet och alla som träffar henne förälskar sig i henne, som sagt är hon bäst
2011-06-07
 21:11:39

priest †

kom hem för ett par timmar sedan men har inte kunnat sitta vid datorn så mkt då det åskade så mkt. men har duschat och ätit. håller på att ladde ner en film, Priest. verkar asgrym så ska kolla den nu. tipsar om den innan jag sätt den iaf, haha. men som sagt så myser jag upp mig med lite chips och loka.


tänkte försöka bättra mig lite med bloggandet(som jag sagt fler gånger). men ska försöka ha mer intressant uppdaterging. så varje dag tex, ett vardagsinlägg, ett pam inlägg, outfit, tips, mode osv varje dag alltså. och ska försöka ha med mig kameran lite oftare..

2011-06-07
 16:45:40

promenad

hemskt väder var det, nu är det fint? hur går det ihop. självklart när jag gick hem var det som värst. nu ska jag åka till stallet och gå en promenad med min lilla häst. gör inlägg när jag kmr hem.


bilder från igårs ridning kmr.
ska fixa en bild från samma vinkel som denna så ska ni få se vilka muskler min lilla tjeja fått.
2011-06-06
 14:30:00

läsarfråga

» Kajsa:
Vad gör du helst på
Regniga dagar?
Soliga dagar?

På regniga dagar är det skönast att bara sitta framför en film elr datorn. det skadar ju heller inte med trevligt sällskap och lite snask. soliga dagar är det såklart solningsväder. va ute med massa folk, varamon elr lito. sola bada bara ha kul. det är väl så jag, och antagligen dom flesra vill ha det.

2011-06-06
 12:31:19

vill bara dö

är så jävla trött och vill igentligen bara sitta hemma och inte göra ett skit. men nej jag måste hänga med till lemunda ... jävla skit orkar verkligen inte det. blir att ta med en massa böcker och shit så jag slipper höra allas tjat där nere. ska även pumpa upp min gummibåt så ska jag åka iväg, haha. jävla mobboffer jag känner mig som. det är ju dåligt vad ska man göra vid sjön då?! fasen va jobbiga dom är.

här får ni en bild på min bikini iaf.

älskar den, riktigt skön är den och åker inte ner sådär mkt som andra sånna där toppar gör.

2011-06-05
 20:37:25

peace

jag drar mig ut nu, för att ha en trevlig kväll. peace


kvällens, ett linne med en topp under med svarta jeans enkelt och snyggt.
2011-06-05
 10:37:20

sommaren förstörd

först ska jag gå igenom gårkvällen, sedan tar jag det med överskiften förs igår åkte jag ner till m-berg och rökte pipa med sandra.m, lucine och viktoria. sedan gick jag hem till knarik en snabbis och så hängde hon med ut och jonny. men vi va inte där så länge då myggorna åt upp oss. efter det drog jag ner till varamon och träffade killarna sedan chillade vi där ett tag. när jag cyklade hem så åkte alla med. vi åkte till garush först och chillade utanför honom. min gårdag!



nu ska jag berätta vrf allt är ett helvet just nu! nämligen såhär, för ganska många år sedan när vi var i egypten fick jag som nått lustigt i högra knäväcket och runt om på sidorna och neråt. nästan som utslag fast detta va grovt. sen nu senast när vi var i cypern fick jag likadant fast denna gången ännu värre. det blir först som små "bubblor" efter det blir det som blåsor, det svullnar upp så jag inte kan böjja på benet, så fort jag rör nått svider det som ni i ... det är troligen pga att jag inte tål klor och sedan ligger i solen .. så blir toligen ingen mer poöl för mig. men nu har det bar blivit lite, bara bubblorna men om jag solar nu elr nått kmr det troligen bli värre. så kmr någ få vänta med att sola tills dom är borta. men inget litobad antar jag.. kan det bli värre. kmr inte kunna gå i shorts heller nu. känner mig som ett skabbarn.

2011-06-04
 20:17:45

sunnyday

idag började dagen med att mamma och jag åkte ner till stan och shoppade lite smått och gott. bilder kmr upp senare. efter det hem och stressade sendan ner till knarik, efter det blev det att dra ner till lito med en massa folk. riktigt trevligt faktiskt. otroligt härligt väder. va där bra många timmar. även första badet för mig, hah. nu är jag hemma från stallet och ska fixa mig och äta. sedan ut, men kan inte bestämma mig vad jag ska göra.. blir nog vattenpipa med lucine sandra och viktoria. men vi får se vad som änder under kvällen så hör jag av mig imorgon elr senare. ha en bra kväll.


bad girls don't cry

2011-06-03
 14:28:33

good morning

vaknade för ca fyra timmar sen. har kollat på film och myst med sham. han åkte precis, som sagt sov han här. nu ska jag äta lite sedan lägga mig i solen ett tag. sen blir det stallet. ikväll vet jag faktiskt inte om jag bara ska sitta hemma med mamma. men vi får se

puss
2011-06-02
 16:21:14

i'm just how i am

tisdags: efter skolan blev det först att dra hem och byta kläder osv, sedan ner till väster. mötte upp sham och tog en mysig promenad med nikta ner till varamon där hon fick bada ett tag. sätt där en lång stund, vädret va ju underbart. sedan gick vi hem till honom en stund sedan gick vi och åt pizza och träffade alla andra. sedan satt vi vid rinken ett bra tag, körde fotboll osv.

onsdag: efter hopplektionen drog jag ner till väster en stund och träffade allt folk. var ute ett bra tag sedan hem till sham. mamma kom och hämta mig.

mina senaste dar.


är inte riktigt säker vad som händer idag. om jag ska dra ner till väster elr inte. är även väldigt sugen på att dra in till norrköping.. kanske blir att bara sitta hemma ikväll vem vet.
2011-06-01
 21:00:05

oooooooooooh yeah

kom precis hem från stallet. har ridit lektion men tar mer om det senare. nu sitter jag nyduschad och fräsh ska äta och fixa mig sedan ut mot väster. så ni får ha en bra kväll. ♥


love is everything ♥

2011-06-01
 16:40:38

powernap

vaknade nyss ur min ljuva sömn. kom hem från skolan runt halv tre sovit sen dess. blir att slappa ett tag till sedan ska jag på hoppträning med min tjejtjej. efter det vet jag inte vad jag ska hitta på om jag blir kvar hemma elr sticker ut en stund. fortsätt gärna skriva in frågor till mig som inlägget under. :)


skönt att hon har gått upp mer i vikt nu och pälsen är som vanligt igen.