2010-11-30
 21:51:53

sängdax

ska sminka av mig osv nu, skriver imorrn.

2010-11-30
 20:09:03

.


En ny liten kategori jag tänkt ha. Kmr då ha detta, Dagens Måste. Kan va tex; Dagens måste är att ..., Dagens måste ha är .., Dagens måste var ..
Att jag måste göra nått, att jag har gjort nått, att jag verkligen vill ha nått osv. skriv om ni inte fattar ;)


~ Det är verkligen att plugga ... Suck. Måste plugga SO & Franska. Har omprov så måste klara det nu. Om jag vill gå samhäll måste jag ju iaf ha g i SO ämnena. men tycker det är lustigt, hade vg i det förra året och nu när vi fått hitler-eva så fick jag inte ens g på provet. och franska .... det värsta ämnet som FINNS. till alla som ska välja språk, ta INTE franska ni kmr spy på det.

                                                                 

2010-11-30
 15:33:17

entligen NY header

nu har jag fått en ny header, gjord av min toni louise :) tack så jätte mkt bubben.
nu känns det lite mer personligr på bloggen. även om jag kanske gjorde lite fel val på bilder men det får jag leva med >.< hoppas kunna komma igång lite mer. kommentera mer så det blir kul för min del med.


sååådär ja.

drar till stallet och rider med bea, höres senare

2010-11-29
 22:58:33

nattinatti

2010-11-29
 21:35:05

nu ska vi se här

nu så entligen ska vi se till att den nya headern kmr in! så otroligt gött ska det bli!
_____________________________________________________________________

liter bilder kmr från gårdagens pepparkaks bak.




gårdagen i bilder, blev nöjd med mina pepparkakor ;)

dagens bilder.
efter skolan drog ju jag & tell hit till mig, tog varsin kopp te och satte oss i mitt rum och pluggade. sen blev det mest tjejsnack ;) trevligt var det.






bästa pluggdagen, älskar dig jennifer ! (L'

min sjuka pappa .. alltså han är sjuk, elr aa ni fattar. han är sjuk på båda sätten.
älskar dig pappa!


hahha, familjen anorlunda det är vi ...


diesel, älskar dig min underbara hund (L'

nu fick ni allt många bilder. kommentera.

2010-11-29
 17:20:01

tellan baby here

sitter här hemma med jennifer tell och har pluggat lite so osvosv och druckigt te. nu sitter vi hör och flummar och kollar runt lite och är bara allmänt lustiga, ovanligt? nää ;) vet inte riktigt vad mer man ska säga men vi har kommit på lite saker att skriva om här på bloggen. så kmr lite nytt. kmr fortsätta med veckans bloggare, kmr ha Felicia tipsar, Veckans blogg, Dagens Måste .. och massa roliga saker. kmr förklara mer senare. men tror det bli mer intressant att läsa för er :) kmr även ha lite fototips & ridtips, låter inte det intressant? ;)

så himla gött jag och brudarna har nu planerat julmys och nyårsaktivitet ;) längtar, kmr bli riktigt trevligt! (L'


heyyy, goodlocking ;)

                        

2010-11-28
 17:43:30

mummmms

nu ska jag gå ner och göra pepparkakor, whiiihu va gött :) sen ska jag äta dom .. med julmust. sen ska jag äta skumtomtar. fan va gött. ska försöka uppdatera med skojjigare saker men. finns inte så mkt att göra så man kan inte skriva om det. jag vet inte vad ni vill läsa om så... vi kör en till sådan.

2010-11-28
 16:50:48

heyyyyyy

inne på rätt dator nu så kmr åt lite bilder osv :)
igår vart det en mysig dag, han med mer än jag trodde jag skulle, i det hemskt kalla vädret. först stack jag upp mot ekön och träffa sigge, sen snackade vi och gick in mot stan där vi mötte sandruuu (L' sen fixade vi lite saker och gick till hallen och slappa där en stund. sen va jag tvungen att dra mig vidare och träffa fanny. så gick vi först hem till mig en stund. sen till bussen och hem till fanny. och va där och myste. sen lite senare drog vi till väster, till maria där hanna och carro var. så va vi där och chillade ett tag. sen så åkte vi en hemskt lång buss resa tbx till fanny, där jag sov över natten :) mysit att vakna av att en hund slickar den i ansiktet ... bella bus. det va min lördag :) man hinner med mkt på en kväll om man väl försöker ;) full speckat schema.



tänkte jag kunde bjuda på två bilder från i fredags tror jag :)

glöm ej att kommentera.

                                     
2010-11-27
 17:10:10

dålig update

har vart lite dålig med bloggandet nu ett tag, har inte orkat har vart mkt irl.
men tänkte bara gå igenom lite snabbt vad som händer, igår vart det fanny ett tag gjorde inte så mkt. nu ska jag bara fixa mig sen iväg till sigge och snacka lite skit (tjejsnack uknow) sen vidare till hallen tror jag och träffa sandra :) sen ska ajg försöka hinna förbi sandra j och snacka lite. sen drar jag hem till fanny med desse så ska vi chilla dase där :) min kväll blir chill, orka festa det är gay. hur ska jag hinna med allt? bäst att jag sätter fart elr hur ;)  vad ska du göra ikväll?


har inga bilder, fick bli en på mig och emil (L'

                              
2010-11-25
 21:53:38

segt med bloggandet idag

idag har jag inte orkat blogga. vet inte vad jag ska skriva ? idag hände inget speciellt. skolan, stallet sen va jag så jävla trött så jag har suttit hemma med mamma och myst, kollat tv, druckigt te och ätit skummtomtar. har även tränat och gått lång promenad med hunden. imorgon är det entligrn fredag! i helgen så tror jag att jag ska va med nicole på lördag, sen emelie någon dag med ;) saknat den bruden. får se vad vi kan hitta på. finns inte mkt att göra i motala om man säger så. ni kan ju skriva om ni vet nått kul som händer. tacksam över det.


haha, sitter vid den gammla datorn igen och kolla va söt jag va!
Men fatta vad jag förändrats :o detta va lite mer än ett år sedan!
det är SJUKT! ser inte ut som jag har några tuttar ens ...
__________________________________________________________

I party like a rockstar
Look like a movie star
Play like an all star
Fuck
like a pornstar
Baby I'm a superstar

                                
2010-11-24
 21:19:38

önskelista.

nu vet jag vad jag önskar mig för nått. mkt saker till min häst såklart.

~ Martingal Claridge House - 179 kr.
~ Fleacegrimma Claridge House - 129 kr.
~ Komplett träns - 249 kr.
~ Allroundschabrak Gold Medal, Octagon (rött) - 279 kr.
~
Benskydd, Equi-Gard svarta - 299 kr.

~ Pengar.
~ Smycken.
~ Parfym/Smink.

det var det jag önskar mig iaf :)
skulle önska mig resa till spanien men det önskar jag mig i födelsedags present ist men vet ju att jag får det endå ;)



börjat tappa lusten för att blogga, finns inte mkt kul att skriva om .. ni hjälper mig ju inte med tips. kommentera om ni vet vad ni vill att jag ska skriva om och ni läsa om.
2010-11-24
 11:16:31

studiedag

studiedag idag, blir att bara vara hemma och stallet. har mkt att plugga så, haha. men fan asså ... finns inget skojjigt att blogga om längre ge mig lite tips!



allt just nu.

                             
2010-11-23
 22:03:48

vill ha vill ha vill ha !!

vill ha en one piece ! så jäkla snygga och ser grymt sköna ut. ska faktiskt göra en i syslöjden, men funderar på att önska mig en :) grymt söta, elr hur!


älskar älskar, älskar även tjejen, Voe skönaste bloggarn ;)

2010-11-23
 19:30:52

kortinlägg

nu har jag vart i stallet och fixat, nu har jag även "tränat" klart. fett jobbigt även om det inte är mkt men kmr bli bra ;) ska få snyggaste magen kan jag ju lova.


helt okey ;p

2010-11-23
 16:25:43

Snöstorm, snömannen

uuusch vilket hemskt väder, känner mig som snömannen nu efter jag var tvungen att GÅ hem då mamma jobbar och pappa va på utvecklingssamtal med bror. så bläää .. men överlevde otroligt nog. skolan idag var okey, gick ganska fort. så imorrn är det studiedag! yeeeeeey, men det blir typ plugg .. kanske hitta på nått sen träning på kvällen. idag blir det plugg en stund sen stallet, sen kansek hallen med sandruu (L'

EN TRÄNINGS PLAN!
Jaaapp, jag har en plan. fick idén från en kompis som fick den från en blogg hon läste. jag ska börja träna lite, men då jag inte hinner träna på gymm ska jag köra här hemma. varje dag ska jag köra 30st vanliga situps, sen 30st åt höger sen 30st åt vänster, sen även 30st med raka ben och sist 30st armhävningar. så man kan komma i form till sommaren ;) haha, så ska försöka göra det varje dag, så jag kan träna mer till sommaren, då jag ska försöka springa.
 
(så ska det se ut, haha tycker den va charming.)

fo tar tag i sitt liv.
ska jobba på ordentligt i skolan nu, vill komma någonstans i mitt liv efter. vill komma in på ett pogram jag VILL gå och inte nått andra val osv. så jag ska jobba på som attans nu!

Ridning.
Även ridningen ska jag ta lite seriösare nu. nu när vi kmr igång med träningarn så ska bygga upp min häst ordentligt nu efter skadan. som min tränare & mamma säger skulle jag kunna gå långt bara att jag är lat, så vafan skiter jag inte i att va lat?! vill bli bättre, vill utvecklas. så nu ska vi se till att göra det.

min största idol Meredith Michaels-Beerbaum och Shutterfly, älskar ekipaget. finns ingen grymmare ryttare elr häst. vill nå toppen som henne.


ska bli en duktig flicka serrö,
men helgerna .. då ska man såklart ha kul (A'

                                       
2010-11-22
 21:19:04

Ang. Bloggen.

för att jag ska ha en intressant blogg måste ni verkligen bomba med kommentarer. annars är det inte lika kul att blogga. ni kan skriva vad som, ang inlägget elr någon fråga så tar jag det i det i ett inlägg och svarar på. och skriv vad det är ni vill läsa ! så det blir kul för er oxå.

om det är tex;
~ vill veta mer om kläder, min garderob, mina outfits
~ min ridning, min vardag i stallet, mina träningar
~ min egna träning, motion
~ fotografering
~ mer om helger, kompisar, fester osv
~ shopping
~ mina lite mer privata tankar & åsikter
~ mer hiss&diss, vad jag gillar & inte gillar


inte lätt för mig att veta, ni kan skriva anonymt så skriv!

2010-11-22
 19:24:04

gjort om rummet

jaha ni, mamma och jag var i stallet nyss så fixade vi med hästen osv, sen tog vi en promenad med diesle ca 30 min. jätte bra med motion. sen så möblerade jag faktiskt om i mitt rum :) lite kul tycker jag med förändringar. det enda som finns kvar att göra är att tappetsera om och sätta upp tavlor & spelgel sen är det klart.


så såg det ut innan, hemskt och stökigt


så blev det efter även jag fick vara med ;)

kommentera vad ni tycker.

                                               
2010-11-22
 16:08:43

back from school

kom precis hem från en seg dag i skolan, va faktiskt otroligt seg. men thats life. fick hem och även till skolan men måste säga att det var jävligt skönt, iaf att gå till skolan jätte fint var det när det snöade lite och inte så kallt. motion oxå ;) nu sitter jag i köket och dricker te och ska plugga lite. göra våran svenska uppgift som vi har (som vi måste ha dator till och en bra andledning till att ha datorn) och sen lite matte. snart kmr väl mamma så ska vi fixa allt i stallet, pam står idag.


söt gamal bild.

tycker det är ganska segt att blogga nu för ni är usla på att kommentera. kom igen nu bättre kan ni väl! :(

                       
2010-11-21
 21:14:02

Miramis, min Miramis .. (L'

sitter vid våran gamla dator och kollar igenom en massa gamla bilder ... hittade en massa på mirre. när jag ser dessa bilder kan jag inte stoppa tårarna. dom kmr vare sig jag vill elr inte.. dom kmr ofta. så fort jag får upp dig i hjärnan känner jag hur tårarna närmar sig .. det har gått snart 4 månader .. detta är så sjukt. även fast det gått ett tag nu så känns det inte verkligt. vill inte att det ska vara det. vill ha dig hos mig igen. du är det finaste jag någonsin sett. ingen kmr kunna ta din plats i mitt hjärta, ingen! varken människa elr häst. du är en del av mig. det var alltid u och jag. du kom in i min värld, du hittade mig. kmr ihåg dagen dom frågade om vi ville ha dig på foder. kommer ihåg dagen .. första gången jag såg dig, kmr aldrig glömma dagen. du stog i din box längst in i stallet du kollade på mig. du kollade på mig med dina stora svarta vänliga ögon .. din lam var lång, min mule var len, din kropp var prickig, mina ögon brann och ditt hjärta var stort. den dagen kmr jag aldrig glömma. en dag jag heller aldrig kmr glömma .. dagen jag vände dig ryggen och gick därifrån .. jag lämnade dig hos några .. några du inte kände. jag lämade dig i en hage som inte var hemma.. jag gick in med dig, kysste dig en sista gång på mulen jag pussat på varje dag i 4år sen viskade jag med gråten i halsen, " hejdå älskling, jag älskar dig" .. det var dom sista orden jag sa till dig sen vände jag mig om .. och gick utan att vända mig om. utan att du fattade något åkte vi därifrån. det var det hemskaste jag någonsin gjort. du va min bästa vän, jag berättade allt för dig, vet att du "bara" är en häst men du lyssna iaf. och att vi åkte och hälsade på dig igen .. gjorde tyvärr saken värre .. då dom har förstort min vackra ponny. självklart är du endå det vackraste i mina ögon men .. alla muskler jag jobbat ihop hade försvunnit, du hade gått upp i vikt, du va hur slö som helst och du såg halt ut .. fyfan att kolla när dom red dig .. det var hemskt. det var inte samma häst, det va inte du. det var din kropp en det var inte din själ.
lågan i dina ögon var borta, dina krafter var borta .. dom har förstört dig .. och så fort jag kan ska jag köpa tbx
dig, utan att tveka så ska jag ha tbx dig .. för jag älskar dig så oerhört mkt så det gör ont i kroppen. du betyder
mest för mig och gör fortfarande.

du va min värld, du va mitt liv, du var mitt allt, du var min prins, det va bara du & jag tsm.
Miramis min Miramis, jag älskar dig och har gjort i 4 år och kmr alltid att göra!



gammmmmmla gammmmla bilder, men alltid lika vacker, skulle lägga upp mer men gick inte.
(L'

2010-11-21
 16:39:26

cheeez doodles & candy

sitter och äter ostbågar & godis ska ner i källaren och kolla hästhoppningar tror jag om jag hittar kanalen. har nte gjort mkt alls idag så finns inget att skriva tyvärr. men gårdagen va kul och som ni såg på fb troligen ... hade vi tagit värsta fjortisbilderna och för fan vi är INTE seriösa! skämt finns asså. och ni som känner mig vet att jag nte är sån ;) men ska kolla tvn nu skriver nog imorrn efter skolan. ska försöka ha skojjigare saker att uppdatera med.


fick bli en liten hästbild jag har tagit på tävling i nyrk.
på bilden är det jennifer & rocky.
bilden är tagen med nikon d60 objektiv tameron 300.
inställning manuel, autofokus.

                                           
2010-11-21
 12:49:43

hemma men drar igen

blir ett snabb inlägg. ska bara säga att jag är hemma från lisa nu och det var myysigt, men ska dra till stallet nu så hinner inte skriva mer skriver senare.

                                                
2010-11-21
 02:54:42

natthumorN

sitter hos lisa och nu har vi kollat på fyra filmer först last song, mirrors 2,nightmare on elmstreet och sedan flicka. nu sitter vi inne i lisas rum och tar en massa fjortisbilder .. hahhaha suck asså. men kul har vi & dansar ;) bilder kmr såklart. ni får några nu mer kmr imorrn osv.
hahhahahahahhahahhahahhahahahhahahahahahhahaha ... fyfan
finaste (L'
nu ska vi ta riktigt fina bilder så vänta & va uppdaterade ;) ni vill inte missa detta.
2010-11-20
 20:08:43

boxning hos lisa

sitter hemma hos lisa nu och spelar wii, kör boxning. fick spö av lisa och vendela ... fan va dålig jag va. jaja dom tar mig inte irl iaf. hahah.har vart här en stund osv, ätit tacos och snackat en massa tjejsnack. nu sitter vi som sagt och äter chips med dipp och spelar. nu är det jenniferVSsandra. jag tror sandra. men nu ska vi mysa en massa och äta onyttigt och kolla film massa bilder kommer. nu får ni nöja er med cam bilder. ha en go kväll.
gud va söta jag frida tess och sandra är (L'
hahhahahahahahha!
hahahha, jennniiiffeeeeer (L'
vackert du frida
oooooooohh grrr (A'
fina jag vet
denna söta får avsluta detta inlägg, pussar till er (L'
2010-11-20
 16:58:53

b-ruds kväll

idag blir det chill hemma hos min lisa jensen. med jennifer, frida, sandra, tess, malin & vendela. blir en riktigt trevlig kväll. idag ska vi då fira lisa&jennifer (vi har alltid tjejkväll när någon fyllt osv). så jag ska snart fixa iordning mig helt &  vandra ner till östenssons och köpa lite nödvändiga saker, och sedan gå till lisa. har en timme på mig att göra allt .. borde skynda mig men jag orkar inte. sry lisa kmr inte i tid, fint folk kmr inte i tid vet ni ;)


kvällens outfit:
tröjja från spanien, mkt mkt snygg.
jeanstights från veromoda.
handsmyke från spanien.

Vad ska ni göra ikväll?

                                                                 

2010-11-20
 15:46:31

*happy face*

hemma från stallet nu. gick upp 20 i åtta .. suck vad tidigt. men men, åkte ut till stallet och plockade in hästen i transporten och åkte till nyrk. hon var väldigt väldigt fin min flicka, det måste jag säga. hon skötte sig så jekla bra och ingrid va mkt immpad av henne. jag har även gjort en liten paint teckning till er för att visa vad vi gjorde för nått, haha. känner mig begåvad. men jaja, övningarna vi gjorde var ganska svåra för en 4åring, men pamela klarade det galant.


haha, mkt vackert. tänkte förklara lite så alla fattar.
dom sita hindrerna på höger långsida, hoppade vi då först. det är då först en "fyrkombination" med fyra små hinder till en oxer med två infångnings bommar. Det ska då vara ett språng mellan dom första sen från den sista räcket till oxern är det tre språng. det var hon jätte duktig på.
sen hoppade vi några av dom andra linjerna som är med i banan, tex 3a-3b till 4 & sedan vände vi så det blev till femman.


vägen till hinder 1: vänster svängen till hinder ett kan vara väldigt svår om det går för fort som det då gjorde för oss, det kan vara ganska svårt då hon inte har koll på allt. men vi tog oss smidigt över den. hindrett var ett vänligt räcke med en planka under.

vägen till hinder 2: detsamma med hinder två, fast då en högersväng. som vi märkte hon hade lättare med. även det hindret som hon inte hoppat innan banan flög hon lätt över. hindret var en röd/svart oxer med "järnvägsrälsen" under, det är då ett hindermaterial vi har på Nyrk som är som en grind.

vägen mellan 3a.-3b till 4: först en svår höger sväng till kombinationen med ett språng, sedan rullar det på i en rundad båge ut till hinder fyra. saken man ska tänka på där är att det inte ska gå för fort, som det gjorde för oss, hah. men 3a&b var två vanliga räcken bara och 4an var ett gul/vitt räcke med planka under.

vägen till hinder 5: då kmr samma väg igen som på hinder ett med en vänster sväng. där måste man då tänka på samma sak att det inte ska gå för fort. hindret var en röd/blå oxer med två slaks pallar under som va ganska tittiga.

vägen mellan hinder 6&7: efter hinder fem var det först en volt sedan till hinder 6. efter hinder sex måste man fort plocka upp och hålla ihop då jag skulle rida rakt fram mellan en skockerbit & hinderstödet sedan svänga ut vänster på 7an. sockerbiten hade vi så att man kunde träna på att hålla ut vägen ordentligt till nästa hinder. men då det gick lite fort för oss så blev det lite snävt men det löste sig kanoners. hinder 6 var en blå/vitt oxer, med ett vägplank under som brukar vara väldigt tittigt. men det gick bra med det oxå. hinder 7 är samma som 1an.

det var allt. banan gick vi nolla på och hon kändes kanon fin, är så stolt över henne. så nu på onsdag åker vi på träning. så kmr vi köra varannan onsdag till en början. vi ska även se till att klippa henne då hon dock har väldigt mkt päls just nu & blir väldigt svettig. men övningarna vi körde tipsar jag alla om. övningen på höger långsida är väldigt bra för unghästar, andra oxå såklart. men det är bra träning.

Tänkte kolla om det är några som vill se filmerna från träningen ?
kan lägga ut som.

fick även jaga shettis när jag kom hem då lillys smitit in i pams hage ... ingen kul fritid. sen fick jag tag på henne som tur va. sen höll la-boum på och dampade i hagen och sprang runt & dampade för sig själv. sen när jag går ner med pam och står och ska ta av henne grimman. då ser jag att lillys springer in i pams hage igen ! så får springa efter henne och pam på släptåg efter mig och i hagen bredvid sprang la-boum runt och gjorde jag vet inte vad, självklart ska veta & eve i andra hagen oxå börja ståjja. men fick tag på skitungen sen... ack ack hästar asså. hahha, men slutet gått ;)
                                           
2010-11-20
 00:22:59

natti natti bbys

fanny drog nyss, satt och kollade på spiderman 3 och måste säga att den filmen var jävligt bra. trevligt vare och riktigt mysigt med min fannnnnniiihanni. nu sitter jag och kollar lite på datorn och dricker upp fannys burn (A) innan jag ska sova, det är smart. haha, men ska dricka upp den sen ska jag upp och lägga mig i min sköna stora säng. är helt slut, sjukt trött. imorgon ni, då ska jag till nyrk och hoppa med min lilla vilding. det blir spännande, om det går så lägger jag kanske in en film från imorgon :D skulle vara lite kul, men ska försöka kan inte lova ;) tyvärr blir det inga bilder då min mamma är oteknisk. men min häst lär ju vara galen då hon gått två pass denna vecka och dom har inte vart hårda då det vart apväder. men det går nog ska ni se ;)
nu går jag uppåt, hoppas ni haft en bra fredag.



Vad har ni gjort ikväll?

                                                                  
2010-11-19
 22:14:45

fiiiiiilm myyys

sitter hemma i källaren med fanny och har film mys :) det sög ute så vi drog hem hit, kollar spiderman.


jag & fanni, ihihihihihi (A)

                                      
2010-11-19
 19:19:06

sen blogg

har inte hunnit blogga idag, och hinner inte nu heller. ska ner och äta sen iväg och träffa fannihanni.
så skriver mer senare får se vad jag & bruden hittar på ni får ha en trevlig fredag kväll.


snygga jag lite tidigare idag, bjuder på den

2010-11-18
 21:20:21

bättre humör

känner mig på bättre humör, och det är gött. kan va för jag har suttit och lyssnat peppmusik hela kvällen så är fest sugen som en jude! :D hahha. men här kmr fo's planering för helgen;


 ~ tänker er, felicia har inte en enda plan för kvällen! tar den som den kmr, men nått sköjj blire.


 ~ b-rudarna hos lisa, myyser hos henne och kollar filmer osv (L'


 ~ inga planer här heller, antingen blir det slappdag hemma, elr bara chilla med folk.


där har ni min första helg som inte är späckad med saker, otroligt länge sedan det var såhär. men slappt :) folk är välkomna att höra av sig hela tiden.

                                        
2010-11-18
 19:44:53

hör inte hemma här,

ibland känner jag att jag inte hör hem här. det här är ingen plats för mig. världen är inget för mig. när jag är på någon plats och gör något kan jag känna, helt plötsligt från ingenting, att jag bara vill bort därifrån .. vill inte va kvar. får en illamående känsla, och ont i hjärtat. jag vet nte vart jag ska ta vägen ibland. känner mig tom. får en sån lustig känsla som jag nte kan beskriva. känns inte som det är mitt liv ibland. gör saker som felicia orrstenius aldrig skulle gjort annars, men denna person gör det. det är inte jag. ibland kmr den känslan då jag känner mig så himla lycklig, sen på en sekund kan det ändras och jag får tbx självmordstankarna. men jag skulle aldrig skada mig själv, är för rädd för smärta för att kunna göra nått mot mig själv. men känner minst lika mkt smärta irl oxå.

vännskap som blir till hat, kärlek som blir skossat. vet inte var jag ska ta vägen ibland. kärleken från dig kan jag klara mig utan men vill endå att du finns kvar, vill aldrig att du försvinner. din vännskap lika så men du betyder mkt för mig och det ska du veta. men kan inte göra något denna gång .. jag orkar inte komma tbx gång på gång. men jag älskar att umgås med dig, du är underbar. men börjar tvivla på vad du tycker, eftersom på en vecka finns du inte kvar hos mig på samma sätt, du hitta någon annan. men jag förstår dig. så det är ditt val. men kmr finnas här, men jag vet inte om jag kmr vänta föralltid.

din tysthet får mig att gråta, dina tomma ord får mitt hjärta att vilja slå saktare. jag ville aldrig ge upp hoppet, hoppet på att dina ord var sanna. varje minut med dig betyder så mkt för mig. varje samtal med dig får mig att aldrig villja lämna din sida. men du krossa mitt hjärta, gång på gång. men endå finns det en ilska inom mig som vill få mig att visa dig, vad det är du missar. att jag kan klara mig utan dig, att jag är stark. egentligen är du bara en av 1000. jag borde gå vidare, men det är svårt. men vänta du, snart finns du inte kvar i mina minnen.
 
__________________________________________________________________________

tvungen att skriva av mig, känns bättre. haha, ni som inte fattar så handlar det inte om samma personer osv. ja, jag kanska blir lite personlig men och ? läs bara och ta in. varför klaga ?
_____________________________________________________________________________


haha, dagen denna bild blev tagen vart fo lite för full kan ja säga.
minnen med det bästa folket, haha! <3