2011-08-15
 16:40:00

Min utrustning.

Jag tänkte berätta lite vad jag har för utrustning. Jag har inte orkat ta kort på allting. Men går igenom det mesta. Om det är något ni undrar är det bara att kommentera det vet ni. :)

1. Jag har två st sadlar. En Ludger Beerbaum Santa Cruz Hopp mot allround och en dressyrsadel utan märke.
Jag älskar verkligen min hoppsadel den är nog den nästbästa sadeln jag suttit i. Vi köpte den helt ny fast endå begangnad. Den va inte andvänd. För 10.000kr. Våran dressyrsadel köpte vi igentligen till ponnyn, men gick att ha den på Pam oxå. Den köpte vi för ynka 1.000kr.
 


2. Jag har just nu tre träns. Två st vanliga achen och sedan ett pullar. Alla har jag köpt väldigt billigt då jag gillar att få mer för pengarna. Alla har även varsitt utsmyckat pannband med glitter. Älskar träns. Dom är i ordningen jag köpte dom. Dyraste är det i mitten.
  
3. Schabrak har jag många av. Vardags och tävling. I alla prisklasser. Sånt får man heller aldrig nog av.
Har bilder på några av dom. (två ser ni ovan vid sadelpunkten)
   
4. Just nu har jag bara ett par benskydd, ett bar strykkappor och två par benlindor. Benskydden är vanliga eftersom jag inte vill ha nått finare nu då hon fortfarande är lite bebis slänging och oförsiktig. Strykkapporna köpte jag i stockholm med ludd på insidan. Benlindorna köpte jag till min ponny, röda och blå.
 

ÖVRIGT!
Jag har väl ca 3-4 vinter & regntäcken. Tre ländtäcken och ett i reflex. Fleacetäcken kanske jag har i tre st. Sedan har jag lite övriga täcken som ett termo och ett i jag vet inte vad, nått tunnare material. Det är nog den mesta delen av min hästutrustning som bara växer och växer. Ska snart utöka den. Kommentera om ni undrar över nått.


Tuva

Fina saker du har! ;) Har du inga boots eller sånt eller? ;)SV: Tack så mycket! ;) Detsamma!PUBLICERAT: 2011-08-15, 18:18:49 | URL: http://tuvat.blogg.se/
tilda&erica

roligt att läsa! :)PUBLICERAT: 2011-08-15, 18:20:42 | URL: http://hopprytttarnaa.blogg.se/
Sara

Trevlig utröstning! :)

Följer gärna via bloglovin, lägger till dig nu :)PUBLICERAT: 2011-08-15, 19:25:50 | URL: http://medryttarensara.blogg.se/
Emelie

Jag gillar tränsen och fin blogg! :)sv. Följer gärna på bloglovin och nu har jag fixat, så du får gärna kika in och följa mig också! kram!PUBLICERAT: 2011-08-15, 20:09:04 | URL: http://noworenever.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:


« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: